De Grasshopper 725DT Frontmount is een krachtige elektrische zitmaaier met Kubota MaxTorque motor. Het biedt de professionele gebruiker veel comfort tijdens het maaiwerk. Zo is hij niet alleen zuinig in verbruik, maar kun je ook snel maaien en wordt geprofiteerd van een uitmuntend maairesultaat. Daarnaast is de maaier duurzaam en zeer veelzijdig. Alles wat je […]

De Grasshopper 725DT Frontmount is een krachtige elektrische zitmaaier met Kubota MaxTorque motor. Het biedt de professionele gebruiker veel comfort tijdens het maaiwerk. Zo is hij niet alleen zuinig in verbruik, maar kun je ook snel maaien en wordt geprofiteerd van een uitmuntend maairesultaat. Daarnaast is de maaier duurzaam en zeer veelzijdig. Alles wat je zoekt in een zitmaaier, is te vinden in de Grasshopper 725DT. In te zetten voor een breed scala aan onderhoudstaken met een aantal (apart verkrijgbare) werktuigen.

Alle Grasshopper-maaiers zijn gemaakt met het comfort van de bestuurder in gedachten, zo ook dit model. Deze zeroturn hydrostatische maaier is voorzien van een 25 pk 18,4 kW Kuboto 3 cilinder motor op diesel. Daarnaast heb je vele optie, waaronder een stalen maaidek voor zij en achterlozing.

Let op!. Prijzen zijn vanaf, en exclusief 21%BTW

Model 725DT
Motor Kubota MaxTorque
Cilinder 3
Vermogen (Pk/ kW) 25/18,4
Inhoud motor (cc) 898
Brandstof Diesel
Koeling Vloeistof
Wielaandrijving T-Drive System
Brandstoftank inhoud (L) 30
Rolbeugel Standaard
Snelheid voorruit (max) 16,1
Snelheid achteruit (max) 9,7
Draaicirkel Zeroturn
Lengte zonder maaier (cm) 170,2
Lengte combinatie max. (cm) 298,5
Breedte zonder maaier (cm) 127,0
Breedte combinatie max. (cm) 214,7
Hoogte rolbeugel 175,3
Graslozing Zij- of achterlozing
Maaibreedte (cm) 132 – 155 – 183

 

Grasshopper 725DT

Product aanvragen

Product aanvragen

Heeft u interesse in dit product? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.