De Grasshopper 721DT Frontmount is een krachtige elektrische zitmaaier. Deze grasmaaier is ontworpen voor brandstofzuinige prestaties terwijl het maximale vermogen wordt geleverd om te voldoen aan de eisen van dagelijks gebruik, en biedt zuinigheid, snelheid, duurzaamheid en veelzijdigheid voor elke toepassing. Alle Grasshopper-maaiers zijn gemaakt met het comfort van de bestuurder in gedachten, zo ook […]

De Grasshopper 721DT Frontmount is een krachtige elektrische zitmaaier. Deze grasmaaier is ontworpen voor brandstofzuinige prestaties terwijl het maximale vermogen wordt geleverd om te voldoen aan de eisen van dagelijks gebruik, en biedt zuinigheid, snelheid, duurzaamheid en veelzijdigheid voor elke toepassing. Alle Grasshopper-maaiers zijn gemaakt met het comfort van de bestuurder in gedachten, zo ook de 721DT.Deze zeroturn hydrostatische maaier is voorzien van een 21 pk 15,4 kW Kuboto 3 cilinder motor op diesel. Daarnaast heb je vele optie, waaronder een stalen maaidek voor zij en achterlozing.

Let op!. Prijzen zijn vanaf, en exclusief 21%BTW

Model 721DT
Motor Kubota MaxTorque
Cilinder 3
Vermogen (Pk/ kW) 21/15,4
Inhoud motor (cc) 719
Brandstof Diesel
Koeling Vloeistof
Wielaandrijving T-Drive System
Brandstoftank inhoud (L) 30
Rolbeugel Standaard
Snelheid voorruit (max) 7,7
Snelheid achteruit (max) 9,7
Draaicirkel Zeroturn
Lengte zonder maaier (cm) 170,2
Lengte combinatie max. (cm) 268
Breedte zonder maaier (cm) 127,0
Breedte combinatie max. (cm) 166,5
Hoogte rolbeugel 175,3
Graslozing Zij- of achterlozing
Maaibreedte (cm) 132 – 155 – 183

 

Grasshopper 721DT

Product aanvragen

Product aanvragen

Heeft u interesse in dit product? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.