De Cramer XCR82PST is een telescopische kettingzaag op steel met brushless motor. De BasicAssist schouderriem zorgt ervoor dat hij eenvoudig draagbaar is. De zaag werkt op een 82V accu  en heeft een vermogen van 800 W. Met behulp van deze kettingzaag op steel bereikt u een maximale lengte van 3,7 meter, waardoor u goed op […]

De Cramer XCR82PST is een telescopische kettingzaag op steel met brushless motor. De BasicAssist schouderriem zorgt ervoor dat hij eenvoudig draagbaar is. De zaag werkt op een 82V accu  en heeft een vermogen van 800 W. Met behulp van deze kettingzaag op steel bereikt u een maximale lengte van 3,7 meter, waardoor u goed op hoogte kunt snoeien. Hierdoor hoeft u ook geen gebruik meer te maken van een ladder.

Aangezien de kettingzaag op accu werkt, hoeft u geen rekening te houden met het snoer en heeft u alle bewegingsvrijheid. Het zaagblad heeft een lengte van 25 cm en groef van 1,3 mm.

De heggenschaar wordt geleverd zonder batterij en oplader.

Cramer XCR82PST kettingzaag op steel

Product aanvragen

Product aanvragen

Heeft u interesse in dit product? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.