De Cramer XCR82PS is een kettingzaag op steel met brushless motor. Met deze telescopische accu zaag op steel kunt u eenvoudig vanaf de grond snoeien. Zowel te gebruiken voor het uitdunnen van boomtoppen als het snoeien op hoogte. Door gebruik te maken van de telescopische steel kunt u eenvoudig bij moeilijk bereikbare takken komen. Door […]

De Cramer XCR82PS is een kettingzaag op steel met brushless motor. Met deze telescopische accu zaag op steel kunt u eenvoudig vanaf de grond snoeien. Zowel te gebruiken voor het uitdunnen van boomtoppen als het snoeien op hoogte. Door gebruik te maken van de telescopische steel kunt u eenvoudig bij moeilijk bereikbare takken komen. Door het lichte gewicht van de kettingzaag is hij zeer handzaam en gemakkelijk in gebruik.

Dankzij het 2 in-1 systeem, is de telescopische kettingzaag zowel geschikt voor het werken op hoogte als dicht bij de grond snoeien zonder te hoeven bukken.

Wordt geleverd zonder batterij en lader.

  • Accu: XCR82V220G, XCR82V430G, XCR82V220, XCR82V430, XCR82V860.
  • Laders: XCR82C1G, XCR82C2.

Cramer XCR82PS accu kettingzaag

Product aanvragen

Product aanvragen

Heeft u interesse in dit product? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.