De Cramer XCR82CS25 accu kettingzaag met magnesium carter is dankzij zijn efficiënte en veilige werking veelzijdig inzetbaar. Zowel geschikt voor professionele doeleinden als zaagwerkzaamheden rondom het huis. Aangezien de kettingzaag draadloos en laag van gewicht is, geniet u van veel bewegingsvrijheid. Dankzij de hoge kettingsnelheid van 24 meter per seconde zaag je moeiteloos door hout […]

De Cramer XCR82CS25 accu kettingzaag met magnesium carter is dankzij zijn efficiënte en veilige werking veelzijdig inzetbaar. Zowel geschikt voor professionele doeleinden als zaagwerkzaamheden rondom het huis. Aangezien de kettingzaag draadloos en laag van gewicht is, geniet u van veel bewegingsvrijheid. Dankzij de hoge kettingsnelheid van 24 meter per seconde zaag je moeiteloos door hout heen. Ook heeft de motor een vermogen van 2,5 kW. De stalen tanden op de ketting geven de zaag meer stevigheid en zorgen voor een hogere stabiliteit.

Wordt geleverd zonder batterij en lader.

  • Accu: XCR82V220G, XCR82V430G, XCR82V220, XCR82V430, XCR82V860.
  • Laders: XCR82C1G, XCR82C2.

Cramer XCR82CS25 accu kettingzaag

Product aanvragen

Product aanvragen

Heeft u interesse in dit product? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.