De Cramer Borstelloze 82LM61S is een van de topmodellen als het aankomt op grasmaaiers. Hij levert uitstekende maaiprestaties en zorgt voor een gelijkmatig gazonoppervlak. Schakelt automatisch over naar een hoger toerental dankzij de automatische boost. Dit is ideaal wanneer het gras hoog is. Dit model gebruikt twee batterijen en twee messen, waardoor je de grasmaaier […]

De Cramer Borstelloze 82LM61S is een van de topmodellen als het aankomt op grasmaaiers. Hij levert uitstekende maaiprestaties en zorgt voor een gelijkmatig gazonoppervlak. Schakelt automatisch over naar een hoger toerental dankzij de automatische boost. Dit is ideaal wanneer het gras hoog is. Dit model gebruikt twee batterijen en twee messen, waardoor je de grasmaaier lang kunt gebruiken. Wanneer de eerste accu leeg is wordt direct overgeschakeld naar de tweede batterij. Dankzij de dubbele messen kunt u breder snijden. Geschikt om te maaien, mulchen en het gras op te vangen. Kortom, meer looptijd en meer efficiëntie.

Oplader en accu Cramer XCR82LM61S

De Cramer XCR82LM61S wordt geleverd zonder accu en oplader. Deze zijn optioneel beschikbaar en kunt u los mee bestellen. Geschikte accu’s voor de XCR82LM61S zijn: XCR82V220G, XCR82V430G, XCR82V220, XCR82V430 en XCR82V860. Voor de oplader kan gekozen worden tussen XCR82C1G en XCR82C2.

  • maaibreedte 61 cm
  • voltage 82V
  • maaihoogte centraal regelbaar in 7 standen
  • 70 liter opvangzak

Cramer XCR82LM61S

Product aanvragen

Product aanvragen

Heeft u interesse in dit product? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.