Tractoren

6160.4-1

Deutz-Fahr Agrotron 6160.4 TTV

Deutz- Fahr 6160.4 ttv, 4 cilinder 160pk, met 2600 bedrijfsuren,…

Bekijk Product
20210529_105256

Deutz Fahr Agrotron 6175 TTV –DEMO–

Nieuwe Deutz Fahr Agrotron 6175 TTV, Beschikbaar als DEMO, of…

Bekijk Product
1482597628-broshuis-actm-dieplader-300x169

Broshuis ACTM dieplader

Dieplader volledig gerenoveerd uit voorraad leverbaar. Bekijk het product voor de volledige beschrijving.

Bekijk Product
1509716170-stoll-voorlader-console-set-300x169

Stoll voorlader-console set

Stoll voorlader-console set uit voorraad leverbaar. Bekijk het product voor de volledige beschrijving.

Bekijk Product

Tweedehands tractoren

Een tractor is een onmisbaar onderdeel in de landbouw. De trekker is geschikt voor het uitvoeren van allerlei landbouwwerkzaamheden, waardoor hij multifunctioneel inzetbaar is. Op basis van uw situatie kan het kopen van een gebruikte tractor de ideale oplossing zijn. Veel tractoren zijn namelijk net zo goed als gloednieuwe modellen, maar kunnen tegen lagere kosten aangeschaft worden.

Bijker Landbouwmechanisatie Nijeveen B.V. verkoopt nieuwe en gebruikte tractoren. We zijn een veelzijdig landbouwmechanisatiebedrijf en dealer van onder andere Deutz-Fahr tractoren. Ook voor onderhoud en reparatie van uw huidige tractor bent u bij ons aan het juiste adres. Tractoren hebben gemiddeld een lange levensduur en blijven bij goed onderhoud vele jaren functioneel. Vandaar dat het goed mogelijk is om een tweedehands tractor te kopen.

Gebruikte tractor kopen

Tractoren zijn landmachines die veel koppel leveren, zodat ze bij lage snelheden zware werktuigen kunnen trekken. Tractoren maken het mogelijk om landbouw taken te mechaniseren. Bij Bijker Landbouwmechanisatie Nijeveen B.V. verkopen we zowel nieuwe- als tweedehands tractoren. Neem contact met ons op voor een prijsopgave van één van onze tractoren.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een tractor?

Bij het kopen van een gebruikte tractor dienen een aantal zaken in overweging genomen te worden. Hierbij is het namelijk van belang dat u zich goed bedenkt waar u precies naar zoekt. Er is een breed scala aan tractortypes beschikbaar op de markt. Zorg er daarom altijd voor dat u de juiste vragen stelt om het type tractor te beperken. Als u op zoek bent naar een gebruikte tractor komt u er namelijk al snel achter dat er veel verschillende typen tractors beschikbaar zijn.

Ruime keuze in functies

Door deze gevarieerde keuze weten veel mensen niet over welke functies hij moet beschikken. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat informeren. Wanneer u op zoek bent naar een gebruikte tractor bent u vrij om contact op te nemen.

Waar u onder meer rekening mee moet houden is:

  • Draaiuren
  • Aantal PK
  • Aantal versnellingen
  • Met of zonder hefsysteem
  • Handgeschakeld of hydrostatische aandrijving
  • Trekhaak
  • Airco

Wij bespreken graag alle opties die aansluiten op uw wensen en behoeften. Meestal werken ze op brandstoffen zoals diesel of biodiesel. De meeste tractoren kunnen gewichten van enkele duizenden kilo’s trekken, afhankelijk van de pk in hun motor en het aantal assen.

Werktuig voor landbouw

Uiteraard is het mogelijk om een tractor op verschillende terreinen te gebruiken, maar voornamelijk in de landbouw worden ze veelvuldig ingezet. Aangezien het mogelijk is verschillende hulpmiddelen te koppelen, zijn deze machines in staat om het land te ploegen, te zaaien, te bemesten en te oogsten.

Voor het meest optimale gebruik is een tractor voor landbouw voorzien van een groot achterwiel en een klein voorwiel. Dit zorgt er namelijk voor dat de machine op zowel vlak als ruw terrein zijn werk kan uitvoeren, zonder dat kracht of snelheid verloren gaat.

Wat is het oppervlakte van het land?

Het is belangrijk om rekening te houden met de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden. Daarom dient u rekening te houden met het oppervlakte van het land waar u op gaat werken met de tractor. Gaat het om het maaien van het land, het verplaatsen van hooi of het oogsten?

Wat kost een tweedehands tractor?

Een ander aspect waar u rekening mee kunt houden is de prijs van een gebruikte tractor. Daarom is het belangrijk om vooraf te bepalen wat u nodig heeft. Verwacht u bijvoorbeeld een lader die aan de voorkant van uw tractor is gemonteerd? Daarnaast moet u bijvoorbeeld kijken of u vierwielaandrijving nodig heeft en dat de tractor over de benodigde hydraulische capaciteit beschikt. Het bepalen van prioriteiten zal helpen om uw initiële aankooplijst voor werktuigen te verkleinen.

Occasions voor landbouw

Bij Bijker Landbouwmechanisatie Nijeveen B.V. hebben we altijd tractoren op voorraad. Vind snel en eenvoudig de tractor die u zoekt op onze website. Met onze Occasion tractor vindt u voordelig tweedehands tractoren van merken als: Deutz-Fahr en Branson. Heb je specifieke wensen of staat de tractor waar u naar opzoek bent niet op de site, neem dan contact met ons op zodat we u van dienst kunnen zijn.

Heeft u de tractor gevonden waar u naar op zoek bent. Dan kunt u via het contact formulier op de product pagina een prijsopgave opvragen. Wilt u langskomen op de zaak? Dat is ook mogelijk. Maak een afspraak via de mail of bel 0522 49 12.

Call Now Button