Siloking Voermengwagens

SILOKING Mayer Maschinenbau GmbH produceert innovatieve voermengwagens en distribueert deze in meer dan 50 landen over de hele wereld. Bijker Lanbouwmechanisatie Nijeveen is officiële dealer van Siloking en kan zowel statische, zelfrijdende en getrokken voerwagens leveren als onderhouden. Gaat er onverhoopt iets kapot? Dan hebben wij een voermengwagen om te lenen. Wij snappen dat u niet zonder kunt!

Het door de eigenaar beheerde familiebedrijf Siloking is gevestigd in Tittmoning in Beieren. Met meer dan 370 werknemers en de nieuwste productiemethoden worden landbouwmachines "Made in Germany" ontwikkeld en vervaardigd met hoge kwaliteitsnormen. De focus ligt hierbij op de eisen van de moderne landbouw. Bij Siloking is eersteklas voerkwaliteit net zo belangrijk als de betrouwbaarheid, levensduur en het economische gebruik van de voermengmachines.

De slogan van Siloking is niet voor niets "eenvoudig | intelligent |  voeren".

1482136702-dealerschap-300x105

Siloking 4.0 Verticaal voermachines

Getrokken-voermengwagens-Siloking-trailedline-4.0

Getrokken Voermengwagens

Getrokekn voermengwagens van Siloking zijn er in verschillende soorten en maten. De Siloking Trailedline 4.0 getrokken verticaal voermengwagens beginnen bij een inhoud van 7m3 en loopt op tot een maximale inhoud van 45m3. De grootste variant is daarom ook geschikt voor de eisen van een bedrijf met 1.000 koeien en meer.

Wil je meer informatie over de getrokken verticaal voermengwagens van Siloking Trailedline 4.0? Ga dan door naar de volgende pagina waar we alle modellen verder toelichten.

Zelfrijdende-voermengwagen-Siloking-selfline-4.0

Zelfrijdende Voermengwagens

Ook zelfrijdende verticaal voermengwagens van Siloking SelfLine 4.0 zijn er in verschillende soorten en maten te verkrijgen. De kleinste zelfrijdende voermengwagen heeft een inhoud van 12m3 en dit loopt op tot een inhoud van 32m3 voor de grootste zelfrijdende voermengwagen. Ten opzichte van statische- en getrokken voermengwagens hebben zelrijdene voermengwagens vele voordelen. Alle specificaties van de Siloking SelfLine 4.0  lichten wij per model toe op de volgende pagina. Nu al geinteresseerd neem dan contact met ons op.

statische-voermengwagens-siloking-staticline-4.0

Statische Voermengwagens

Stationaire meng- en doseerinstallaties zijn er met een inhoud van 8m3 tot 40m3. Optioneel kan er ook een laad en/of losband. Deze stationaire eenheden kunnen individueel worden samengesteld. Siloking staat voor kwaliteit en Bijker Landbouwmechanisatie Nijeveen (officiele dealer van Siloking) ook. Hierdoor bent u er van verzekerd dat zowel de stationaire voermengwagen als de service van Bijker Landbouwmechanisatie Nijeveen van hoge kwaliteit zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Geintereseerd in de Siloking StaticLine Feeding 4.0? Ga dan door naar de pagina en lees alles over de modellen.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Call Now Button