Siloking Voermengwagens

SILOKING Mayer Maschinenbau GmbH produceert innovatieve voermengwagens en distribueert deze in meer dan 50 landen over de hele wereld. Bijker Lanbouwmechanisatie Nijeveen is officiële dealer van de Siloking voermengwagen en kan zowel een zelfrijdende voermengwagen, als een statische of getrokken model leveren en onderhouden. Gaat er onverhoopt iets kapot? Dan hebben wij een voermengwagen om te lenen. Wij snappen dat u niet zonder kunt!

Het door de eigenaar beheerde familiebedrijf Siloking is gevestigd in Tittmoning in Beieren. Met meer dan 370 werknemers en de nieuwste productiemethoden worden landbouwmachines "Made in Germany" ontwikkeld en vervaardigd met hoge kwaliteitsnormen. De focus ligt hierbij op de eisen van de moderne landbouw. Bij Siloking is eersteklas voerkwaliteit net zo belangrijk als de betrouwbaarheid, levensduur en het economische gebruik van de voermengmachines. Juist daarom wordt de Siloking voermengwagen zo veelvuldig ingezet op het land.

De slogan van Siloking is niet voor niets "eenvoudig | intelligent | voeren".

Informatie of offerte aanvragen

Siloking 4.0 Verticaal voermachines

Getrokken Voermengwagen

Getrokken voermengwagens van Siloking zijn er in verschillende soorten en maten. De Siloking Trailedline 4.0 getrokken verticaal voermengwagens beginnen bij een inhoud van 7m3 en loopt op tot een maximale inhoud van 45m3. De grootste variant is daarom ook geschikt voor de eisen van een bedrijf met 1.000 koeien en meer.

Wil je meer informatie over de getrokken verticaal voermengwagens van Siloking Trailedline 4.0? Ga dan door naar de volgende pagina waar we alle modellen verder toelichten.

Getrokken Voermengwagen

Zelfrijdende Voermengwagen

Ook zelfrijdende verticaal voermengwagens van Siloking SelfLine 4.0 zijn er in verschillende soorten en maten te verkrijgen. De kleinste zelfrijdende voermengwagen heeft een inhoud van 12m3 en dit loopt op tot een inhoud van 32m3 voor de grootste zelfrijdende Siloking voermengwagen. Ten opzichte van statische- en getrokken voermengwagens hebben zelrijdene voermengwagens vele voordelen. Alle specificaties van de Siloking SelfLine 4.0 lichten wij per model toe op de volgende pagina. Nu al geinteresseerd neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Statische Voermengwagen

Stationaire meng- en doseerinstallaties zijn er met een inhoud van 8m3 tot 40m3. Optioneel kan er ook een laad en/of losband. Deze stationaire eenheden kunnen individueel worden samengesteld. Siloking staat voor kwaliteit en Bijker Landbouwmechanisatie Nijeveen (officiele dealer van Siloking) ook. Hierdoor bent u er van verzekerd dat zowel de stationaire voermengwagen als de service van Bijker Landbouwmechanisatie Nijeveen van hoge kwaliteit zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Geintereseerd in de Siloking StaticLine Feeding 4.0? Ga dan door naar de pagina en lees alles over de modellen.

Statische Voermengwagen

De ideale voermengwagen van Siloking

Bent u op zoek naar een Siloking voermengwagen? Deze vindt u tegen de scherpste prijzen bij Bijker Landbouwmechanisatie Nijeveen. Onze machines zijn geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden op het land. Hierdoor zijn ze ideaal voor zowel grote landbouwbedrijven als de kleinschalige veehouderijen. Ze zijn daarnaast beschikbaar in uiteenlopende volumes. De specifieke kenmerken en de hoge kwaliteit maken de voermengwagen uniek, efficiënt en zeer gemakkelijk om mee te werken. Uitvoerig getest, waardoor u zeker weet dat u een betrouwbare voermengwagen bij ons vindt. Bekijk hierboven het huidige aanbod aan mengwagens voor voer van Siloking.

Efficiënt mengen is de sleutel tot een goede voederproductie!