Schäffer

Schäffer: toonaangevend in mechanisatie

Schäffer biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige shovels voor de agri sector én de bouwsector. Bijker Nijeveen is officiële dealer van beide lijnen. Deze shovels, met hun hoge voorwagens en compacte bouwwijze, zijn speciaal ontwikkeld voor de agrarische markt. Hierbij kunt u denken aan:

  • Compacte shovels: deze zijn met hun compacte bouwwijze ideaal voor bijvoorbeeld het leegrijden van de stal of het voeren van dieren.
  • Telescopische shovel: een flexibele allrounder voor vele toepassingen.
  • Elektrische shovel: met de nieuwe elektrische shovel van Schäffer zijn lawaai en uitlaatgassen verleden tijd.

Waarom Schäffer de beste keuze is

Met meer dan 60 jaar ervaring is Schäffer een betrouwbare keuze op het gebied van landbouwmechanisatie. Het merk onderscheidt zich op veel punten van andere bekende merken:

  • Krachtige machines: Schäffer machines worden aangedreven door geavanceerde motoren die indrukwekkende prestaties leveren, zelfs onder zware omstandigheden.
  • Hoogwaardige kwaliteit: het merk staat garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. de gebruikte materialen en fabricagetechnieken zorgen voor langdurige producten.
  • Degelijkheid: de machines zijn ontworpen met aandacht voor detail en duurzaamheid, wat resulteert in machines die bestand zijn tegen intensief gebruik.
  • Efficiëntie en excellente prestaties: de machines blinken uit in productiviteit en prestaties, waardoor gebruikers efficiënter kunnen werken.
    Moderne technieken: Schäffer blijft innoveren door gebruik te maken van de nieuwste technologieën in zowel productie als ontwikkeling.
  • Universeel gebruik: de machines zijn allround, waardoor ze voor verschillende taken kunnen worden ingezet.

Bestel bij Bijker Nijeveen

Bijker Nijeveen is dé officiële Schäffer dealer in de regio. Wij hebben een uitgebreid assortiment, bestaande uit zowel nieuwe als tweedehands machines. Weet u niet zo goed wat de juiste machine voor u is, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag op het gebied van Schäffer.

Downloads

Wilt u meer informatie over de verschillende shovels van Schäffer? Download dan hieronder de brochures. Hierin vindt u ook alle technische specificaties per uitvoering.

Shovels – Agri

Shovels – Bouw

Compact shovels – Agri

Compact shovels – Bouw

Telescoopladers – Agri

Telescoopladers – Bouw