Merlo

Het merk Merlo is synoniem voor geavanceerde technologie op het gebied van verreikers en bouwmachines. Sinds 1964 is Merlo vol ideeën, vastberaden en gepassioneerd, waar tegenwoordig een hele industriele groep omheen draait. zo kunnen ze een zeer succesvol productassortiment ontwikkelen dat vele internationale prijzen heeft gewonnen.

De ontwikkeling van complexe projecten, van het eerste idee tot en met het eindproduct, van ontwerp tot verkoop, heeft het vermogen nodig om te innoveren en te anticiperen op de behoeften van toekomstige trends van de markt. In het nastreven van steeds ambitieuzere doelen is de Merlo-technologie de drijvende kracht geworden achter een ontwikkelingsprogramma dat verder kan kijken dan het conventionele. Veiligheid, comfort en prestaties zijn de sleutelwoorden.

Het resultaat is dat elke verreiker die we bouwen een recordklopper is, in termen van ontwerp, kracht en in zijn respect voor de eindgebruiker en de werkomgeving. Bijker Landbouwmechanisatie Nijeveen is officiele dealer van Merlo Machines. Wij kunnen u daarom voorzien van alle machines en daarnaast ook van het onderhoud. Wilt u meer informatie over Merlo of Bijker Landbouwmechanisatie Nijeveen? Neem dan direct contact met ons op.

Merlo verreiker bij Bijker Landbouwmechanisatie Nijeveen

Bijker Landbouwmechanisatie Nijeveen levert iedere Merlo verreiker die het merk aanbiedt. Dit gaat om nieuwe machines, maar u kunt bij ons ook geregeld terecht voor occasions. Het zijn compacte, lichtgewicht machines die zeer nauwkeurig te werk gaan. Ze zijn zelfs tot op de millimeter nauwkeurig in te stellen, waardoor u altijd kiest voor precisie

Neem contact op