Meclean

Meclean is opgericht in 1998 en produceert verschillende soorten reinigingsmachines en bestrijdingsmachines. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf meerdere servicepunten in België en Nederland geopend en inmiddels hebben ze binnen de Europese Unie meer dan 130 dealers, waaronder wij! Daarnaast werken er importeurs gevestigd in meer dan 30 landen over de hele wereld.

De hele dag door wordt er druk gewerkt in het hoofdkantoor gevestigd in Terneuzen om de producten nog beter te maken. De visie van het bedrijf is het ontwikkelen en produceren van machines voor de gebruiker zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Al hun producten zijn daarom gemaakt met de nieuwste technieken, waar kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. Eenvoudig werken zonder overbodige elektronica en functies doet u met reinigingsmachines van Meclean.

Meclean

Voordelen van Meclean

Na bijna 25 jaar aan ervaring is Meclean een populaire keuze geworden op het gebied van professionele reinigingsmachines. Een groot voordeel van al hun producten is dat ze gericht zijn op de gebruiker. Tijdens de productie, het testen en het ontwikkelen van hun machines valt dit vooral op. Andere voordelen:

  • Betrouwbaar: alle producten kunnen intensief gebruikt worden tijdens het reinigen. Dit komt doordat de machines zijn ontworpen met aandacht op elk detail.
  • Duurzaam: de machines worden gemaakt met duurzame materialen en technieken. Om die reden gaan de producten meerdere jaren mee.
  • Maximaal 10 jaar garantie: alle producten hebben minimaal 1 jaar garantie en de meeste machines en onderdelen hebben tot 10 jaar garantie.
  • Professionele service: hun netwerk bestaat uit meer dan 130 verkoop- en servicepunten door heel Europa. Hierdoor leveren ze binnen 24 uur de juiste onderdelen.
  • Innovatieve technieken: Meclean is constant bezig om al hun producten te innoveren met de nieuwste technieken.

meclean machines