Landbouwmachines

Landbouwmachines koop je bij mechanisatiebedrijf Bijker Nijeveen. Een groot aanbod van nieuwe en gebruikte machines vindt u bij ons. Wij staan voor kwaliteit en jarenlange ervaring. Van kleine tot grote en van nieuw tot tweedehands, de meeste keus in machines vindt u hier! Kijk snel verder voor ons ruime aanbod in landbouwmachines.

Landbouwmachines kopen?

Bent u op zoek naar tractoren en landbouwmachines? Er is veel waar u op moet letten, zowel nieuw als tweedehands. Bij Bijker Nijeveen hebben wij jarenlange ervaring. Door het grote aanbod machines voor in de landbouw die te koop staat is de keus enorm. Bekijk ook een selectie van ons aanbod op Tractors & Machinery.

Het is belangrijk om er op te letten dat u een machine koopt van een betrouwbaar merk. Bij Bijker Nijeveen verkopen wij alleen machines waar u echt op kunt bouwen. Dit geldt voor onze nieuwe machines, maar ook voor de gebruikte. Zo kunt u de hele dag op het land bezig met de beste landbouwmachines!

Onze merken

Er zijn veel verschillende types en soorten landbouwmachines. Wij zijn officiële dealers van de beste merken. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen. Merken waar wij onder andere mee werken zijn:

  • Deutz-Fahr: een begrip in de landbouwsector. Ze maken het werk eenvoudiger, maar met het beste resultaat. U vindt dit merk bij ons nieuw en tweedehands!
  • Siloking: wij zijn erkend dealer van Siloking. Koopt u uw machine van Siloking bij ons? Dan krijgt u zelfs een leenmachine als die van u aan onderhoud toe is.
  • Krone: toch op zoek naar echte innovatie? Dan is Krone voor u het beste merk. Als partner van Krone bieden wij hoogwaardige machines voor in de landbouw.
Landbouwmachines