Kröger Agroliner schuifwagen

Kröger is al meer dan 60 jaar producent en leverancier van innovatieve landbouwmachines. Bijker Landbouwmechanisatie Nijeveen is officieel dealer van Kröger en kan hierbij onder meer hoge kwaliteit schuifwagens leveren én onderhouden. Mocht er onverhoopt iets kapot gaan dan kunnen wij dit voor u repareren. De montage van onze duwbakken en haaklifttrailers vindt sinds juli 2013 plaats in onze vestiging in het Duitse Emsland.

De machines van Kröger hebben de hoge “Made in Germany” kwaliteit. Hierdoor voldoende de landbouwmachines aan de hoge kwaliteitsnormen van onder meer boeren. De grootste focus ligt hierbij bij op de moderne landbouw.

De slogan van Kröger luidt “Bedrijfswagen waarop u kunt vertrouwen”

Kröger Agroliner Schuifwagens voor landbouw

Schuifwagens van Kröger zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. Deze landbouwmachines zijn uitermate geschikt voor het snel en veilig verplaatsen van grote volumes. Ze hebben een relatief korte laad- en lostijd, waardoor altijd snel en efficiënt gewerkt kan worden.

Dankzij de innovatieve technologieën is zelfs op onverharde of een hellende ondergrond uitstekend te werken. Vanwege de hoge kwaliteit en vele mogelijkheden kunt u jarenlang genieten van deze machines. Ze zijn zeer wendbaar, waardoor ze ook gebruikt kunnen worden waar bepaalde machines niet ingezet kunnen worden.

Door het gebruik van de tweedelige bodemgroep is afduwing van alle ladingen eenvoudig.

Kroger-schuifwagens

Kröger TAW20-K

De TAW20-K is ontwikkeld om eenvoudig over het land te manoeuvreren. Het is dan ook een schuifwagen welke veelal wordt gebruikt op plekken waar grotere voertuigen vanwege hun afmetingen niet kunnen worden ingezet.

Met een lengte van 8,4m is dit landbouwvoertuig redelijk compact, veelzijdiger én wendbaarder. Ideaal op een boerderij waar de ruimte beperkt is.  Afhankelijk van de gekozen uitrusting heeft u een laadruimte van 30m3 tot 34m3 tot uw beschikking. Dankzij deze hoge capaciteit wordt ervoor gezorgd dat u op de boerderij door kunt werken en de klus snel af heeft.

 

Kroger-TAW20-K

Kröger TAW 20

Wanneer u iets meer land en ruimte heeft, is de tandem-schuifwagen TAW20 wellicht iets voor u. Deze tweeassige middenastrailer behoort tot de meest populaire schuifwagens.

Door het horizontale duwsysteem is de hoogst mogelijke bedrijfszekerheid gegarandeerd. De machine kan een gewicht tot 24 ton dragen en heeft een laadvolume van 32m3 tot 43m3.

De zijpanelen zijn torsiestijf uitgevoerd zodat de afdichting, vooral bij bulkladingen zoals koolzaad en graan, gegarandeerd duurzaam is.

Kroger-TAW20-K

Kröger TAW 30

De grootste van de dries schuifwagen uit de Kröger TAW-serie is de TAW30. Dit is een drieassige schuifwagen waarmee u maximale prestaties kunt leveren. Deze tridem-afduwwagen heeft een draagvermogen tot 34 ton en heeft een laadvermogen van maximaal 50m3.

Voorzien van een horizontale afduwtechniek, waardoor u te allen tijde veilig te werk gaat. De duwplaats zorgt ervoor dat de wagen optimaal gevuld kan worden, waardoor u in een keer door kunt werken. Met deze landbouwmachines zijn heel eenvoudig grote volumes te verwerken.

Extra opties schuifwagen TAW-serie

De schuifwagens van Kröger Agroliner kunnen met diverse extra opties worden uitgerust. Dit zorgt ervoor dat u uw werk nog efficiënter uit kunt voeren.

  • Stortschuif – Een veelvuldig gekozen optie is de stortschuif. Deze optie wordt als extra toegevoegd aan de achterklep.
  • Kijkvenster en hakselklep – Het plexiglas van het voertuig is te vervangen voor een kijkvenster met verstelbaar rooster. Dit rooster kan tevens dienen als hakselklep.
  • Laadruimafdeksysteem – Beveiligt heel eenvoudig de lading
  • Schakelbox – Voor de bediening van elektrische functies

Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor functies als:

  • Omklapbare boordwand
  • Ladder
  • Aluminium verhoging van de laadbak
  • Dissel
  • Zeilafdekking achterkant
Kroger-TAW30
Call Now Button