Deutz Fahr

Deutz Fahr is een producent van landbouwvoertuigen. Het bedrijf heeft onder andere tractoren, combines en verschillende hooibouwmachines op de markt gebracht. Bijker Lanbouwmechanisatie Nijeveen is officiële dealer van het Duitse merk en levert Tractoren, Maaidorsers en machines voor ruwvoederwinning. Als official dealer kunnen wij u een uitstekende service bieden. Mocht er iets stuk gaan, dan kunt u bij ons terecht voor de reparatie. Hierbij kunt u tevens een machine van ons lenen. Zo zit u nooit zonder!

Het merk Deutz-Fahr staat voor uitzonderlijke kwaliteit. Door de investeringen in technologie worden ultramoderne landbouwmachines ontwikkeld. Hiermee wordt het werk op het land verlicht en wordt de productiviteit verhoogd. Het merk is voortgekomen uit de landbouwtechnologie-afdeling van Klöckner-Humboldt-Deutz AG (KHD) en de tractorfabrikanten Deutz en Fahr.

Bij een machine van Deutz-Fahr wordt niets aan het toeval overgelaten!

Deutz-fahr-logo-300x83

Deutz Fahr landbouwmachines

Deutz-fahr-tractor

Deutz Fahr tractoren

Tractoren van Deutz Fahr zijn leverbaar in veel verschillende varianten. De tractoren beginnen met een vermogen van 40 tot maximaal 440 pk. Met deze machines bent u voorbereid op een wijde reeks aan werkzaamheden.

Wilt u graag meer informatie over de tractoren van Deutz Fahr? Ga dan door naar de volgende pagina waar we alle modellen verder toelichten.

Deutz-Fahr-maaidorser

Deutz Fahr Maaidorsers

Maaidorsers bieden verhogen de productiviteit en zijn enorm veelzijdig en te gebruiken voor uiteenlopende toepassingen. Ze zijn sierlijk en bieden een enorm comfort als u aan het werk bent op het land. Daarnaast zijn de machines buitengewoon rendabel en leveren een zeer hoge oogstkwaliteit onder alle omstandigheden.

Alle specificaties en informatie over de verschillende series vindt u op de volgende pagina.

Deutz-Fahr-ruwvoederwinning

Deutz Fahr Ruwvoederwinning

Voor ruwvoerderwinning heeft u de keuze uit verschillende machines. Deze worden onderverdeeld in: Trommelmaaiers, Roto-balenpers, Grote balenpers, Roto balenpers-wikkelaar en ronde balenwikkelaar.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Geïnteresseerd in een ruwvoederwinning machine van Deutz Fahr? Ga dan door naar de pagina en lees alles over de modellen.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Call Now Button