Deutz Fahr - Bijker Landbouwmechanisatie Nijeveen Bijker Nijeveen

Deutz Fahr

Deutz Fahr is een producent van landbouwvoertuigen. Het bedrijf heeft onder andere tractoren, combines en verschillende hooibouwmachines op de markt gebracht. Bijker Lanbouwmechanisatie Nijeveen is officiële dealer van het Duitse merk en levert Tractoren, Maaidorsers en machines voor ruwvoederwinning. Als official dealer kunnen wij u een uitstekende service bieden. Mocht er iets stuk gaan, dan kunt u bij ons terecht voor de reparatie. Hierbij kunt u tevens een machine van ons lenen. Zo zit u nooit zonder!

Het merk Deutz-Fahr staat voor uitzonderlijke kwaliteit. Door de investeringen in technologie worden ultramoderne landbouwmachines ontwikkeld. Hiermee wordt het werk op het land verlicht en wordt de productiviteit verhoogd. Het merk is voortgekomen uit de landbouwtechnologie-afdeling van Klöckner-Humboldt-Deutz AG (KHD) en de tractorfabrikanten Deutz en Fahr.

Bij een machine van Deutz-Fahr wordt niets aan het toeval overgelaten!

Neem contact op
Deutz fahr tractor

Deutz Fahr Maaidorsers

Maaidorsers bieden verhogen de productiviteit en zijn enorm veelzijdig en te gebruiken voor uiteenlopende toepassingen. Ze zijn sierlijk en bieden een enorm comfort als u aan het werk bent op het land. Daarnaast zijn de machines buitengewoon rendabel en leveren een zeer hoge oogstkwaliteit onder alle omstandigheden.

Alle specificaties en informatie over de verschillende series vindt u op de volgende pagina.

Deutz-Fahr Roto-balenpers VariMaster-serie

Nog vragen? Neem contact met ons op