Deutz-Fahr

DEUTZ-FAHR

DEUTZ-FAHR is een Duitse producent van landbouwvoertuigen. Wij zijn officiële dealer van het Duitse merk en kunnen alle tractoren, maaidorsers en machines voor ruwvoederwinning voor u leveren. Het bedrijf brengt onder andere tractoren, combines, balenpersen en verscheidene hooibouwmachines op de markt.

Betrouwbaarheid en efficiëntie zijn de kernwaarden van het bedrijf. Bovendien lopen ze altijd voorop als het om tractortechnologie gaat. Door investeringen in technologie worden ultramoderne landbouwmachines ontwikkeld. Hiermee wordt uw werk op het land verlicht en wordt de productiviteit verhoogd. Ze stellen zichzelf ten doel om middels de allernieuwste technologische ontwikkelingen ervoor te zorgen dat hun machines de winstgevendheid van uw bedrijf vergroten. Kortom, voor machines van uitzonderlijke kwaliteit moet u bij DEUTZ-FAHR zijn.

Neem contact op

De geschiedenis van DEUTZ-FAHR

De geschiedenis van het Duitse landbouwmachinebedrijf begint in 1864. In dat jaar richt Nikolaus August Otto, de uitvinder van de viertaktmotor, namelijk Klöckner-Humboldt-DEUTZ AG op. De samenwerking met Fahr AG. start in 1961. Het merk DEUTZ-FAHR zoals wij dat tegenwoordig kennen, is in 1968 ontstaan toen KHD het merendeel van de aandelen van FAHR opkocht.

In de loop der jaren is het merk uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van landbouwmachines. Zo werd de 7250 TTV Agrotron uitgroepen tot Tractor van het Jaar 2012. Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten en is een vertrouwde keuze voor boeren en landbouwbedrijven over de hele wereld. Tegenwoordig heeft het merk vestigingen over de hele wereld. In Keulen staat het hoofdkantoor van DEUTZ-FAHR.

Landbouwmachines van het Duitse topmerk

Landbouwmachines van DEUTZ-FAHR kunnen allemaal omschreven worden met twee kernwaarden: efficiënte en precisie. Het zijn echte krachtbronnen, speciaal ontworpen voor allerhande zware landbouwwerkzaamheden. U kunt drie verschillende typen landbouwmachines onderscheiden: tractoren, maaidorsers en machines voor ruwvoederwinning.

DEUTZ-FAHR

Boomgaarden en wijngaarden zijn unieke agrarische omgevingen. Zo is er vaak sprake van weinig tussenruimte tussen de verschillende bomenrijen of wijnranken. Ook ziet u in een boomgaard vaak laaghangende takken of overhangend gebladerte en kunt u in wijngaarden te maken hebben met een pergolawijngaard. Vanwege deze redenen heeft u in een boom-of wijngaard vaak een extra smalle of extra lage landbouwtractor nodig.

Met 19 verschillende series is er altijd een landbouwtractor van DEUTZ-FAHR die bij u past. Onlangs zijn er zeven nieuwe series uitgebracht: 6.4, 5D, 6 Powershift/RCshift, 4E, 5DF (platform), 5DF/DS/DV en de 5DF/DS/DV Ecoline. Ook zijn er verschillende frontladers van DEUTZ-FAHR beschikbaar.

Verhoog de productiviteit met maaidorsers

Maaidorsers, ook wel maai-dorsmachines of combines genoemd, verhogen de productiviteit op het gebied van het maaien en oogsten van allerlei soorten gewassen. Bovendien zijn ze enorm veelzijdig en te gebruiken voor uiteenlopende toepassingen.

DEUTZ-FAHR heeft vier verschillende series maaidorsers:

  • Serie C9300
  • Serie C7000
  • Serie C6000

Elk van deze series bestaat uit meerdere modellen. Alle maaidorsers zijn sierlijk en bieden een enorm comfort als u aan het werk bent op het land. Daarnaast zijn de machines buitengewoon rendabel en leveren ze een zeer hoge oogstkwaliteit; onder alle omstandigheden.

Krachtige motoren, zuinige brandstofverbruik, enorm lage exploitatiekosten en onderhoudsvriendelijkheid zijn kernwaarden als het om maaidorsers van DEUTZ-FAHR gaat.

DEUTZ-FAHR Duits topmerk

DEUTZ-FAHR: technologie voor precisielandbouw

SDF Smart Farming Solutions biedt een breed scala digitale oplossingen voor precisielandbouw. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan automatische geleidingssystemen op basis van GPS of een Data Management tool waarmee u al uw landbouwgegevens eenvoudig beheert en analyseert.

Ook heeft DEUTZ-FAHR verschillende technologieën voor precisielandbouw. Een hiervan is de iMonitor3; een centrale interface om de bovenstaande oplossingen te beheren. Ook hebben ze het ISOBUS-communicatiesysteem ontwikkeld. Hiermee zorgt u voor perfecte communicatie tussen uw tractor, (hooi)machines en overige verbonden apparaten. Het ISOBUS-systeem is voor alle machines van DEUTZ-FAHR die zijn voorbereid op smart farming.

Dé officiële dealer in de regio

Wij zijn dé officiële DEUTZ-FAHR dealer bij u in de regio. Wilt u een machine aanschaffen of misschien een proefrit maken? U kunt bij ons terecht voor alle informatie die u nodig heeft.

Wij verkopen niet alleen landbouwmachines van dit Duitse topmerk. Wij kunnen u namelijk ook van dienst zijn als u al een machine in bezit heeft. Wilt u bijvoorbeeld originele onderdelen, heeft u SDF onderdelen nodig, wilt u een reparatie laten uitvoeren of heeft u een andere servicevraag? Ook dan helpen wij u graag!

Mocht uw machine bij ons staan voor een reparatie, dan kunt u een vervangende machine van ons lenen. Zo zit u nooit zonder! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wie weet rijdt u binnenkort rond op uw nieuwe landbouwmachine van DEUTZ-FAHR.