Cramer robotmaaier

Cramer-XCR-RM1000-robotmaaier-300x169

Cramer XCR RM1000

De Cramer XCR RM1000 is een krachtige robotmaaier die wordt gekenmerkt door eenvoud en efficiëntie.…

Offerte aanvragen
Cramer-XCR-RM1500-crlm-connectivity-300x176

Cramer XCR RM1500

De Cramer XCR RM1500 smart robotmaaier is eenvoudig in gebruik. De machine is efficiënt in…

Offerte aanvragen

Er gaat niets boven de geur van vers gemaaid gras. De Cramer robotmaaiers zijn functioneel en efficiënt in te zetten. Deze grasmaaiers zijn beschikbaar voor gazons in alle soorten en maten. Ze zijn relatief eenvoudig in te stellen en te programmeren. Aangezien ze worden aangedreven door oplaadbare batterijpacks, zijn ze superstil, wat betekent dat u ze op elk uur hun werk kunt laten doen. Dankzij het robuuste karakter en de hoge kwaliteit van het tuingereedschap zijn de producten zowel professioneel als particulier in te zetten. Met een robot grasmaaier van Cramer heeft u uw gras snel weer op orde.

Cramer robotmaaier voor een hoge kwaliteit

Sinds Cramer in 1835 werd opgericht is het bedrijf toonaangevend op het gebied van professioneel tuingereedschap. Ze streven ernaar de kwaliteit van hun apparatuur continu te verbeteren, zodat ze aan de hoge eisen van professionele klanten kunnen voldoen.

De robotmaaiers van Cramer zijn robuust en voorzien van verschillende slimme functies. Een robotmaaier is een automatische grasmaaier die u het werk uit handen neemt. Wanneer u de resultaten ziet zult u zichzelf afvragen waarom je deze maaier niet eerder heeft aangeschaft. Moderne robotmaaiers zijn ontworpen om verschillende grassoorten te maaien. Zelfs gazons die een vreemde vorm hebben zijn geen enkel probleem. Met de maaiers van Cramer is veel mogelijk!

Slimme en efficiënte grasmaaier

Dankzij de vorst- en regensensoren die zijn toegepast op de maaiers wordt uw gazon beter beschermd. Daarnaast zijn ze voorzien van een GSM-communicatiemodule. Hierdoor is het mogelijk om de Cramer robotmaaiers met een smartphone te verbinden en te positioneren. De robotmaaiers kunnen op verschillende gazons van verschillende groottes worden gebruikt.

Alle robotmaaiers zijn mulchmaaiers, wat betekent dat ze het gras niet verzamelen, maar het in plaats daarvan alleen fijn maaien. Omdat ze het gras niet verzamelen, hoeft u de grasmaaiers nauwelijks schoon te maken. Daarbij hebben ze niet veel onderhoud nodig. Ze hebben een verwijderbare behuizing om eenvoudig gereinigd te worden. De meeste fabrikanten raden echter aan om de messen eenmaal per jaar te vervangen om ervoor te zorgen dat u het beste uit uw robotmaaier haalt. Robotmaaiers zijn elektrische maaiers, wat betekent dat er geen olie, benzine of bougies hoeven te worden vervangen.

Call Now Button