Over ons

Betrouwbaar, Samenwerkend, Stabiel, Service.

Bijker landbouwmechanisatie is gevestigd op het bedrijventerrein ‘Spijkerserve’ in Nijeveen en is het adres voor verkoop en reparatie van tractoren en werktuigen. Met acht medewerkers zijn wij voornamelijk actief in de regio Zuidwest Drenthe en Noordwest Overijssel. Wij zijn dealer van Deutz-Fahr tractoren en nog een aantal gerenommeerde merken werktuigmachines waaronder Siloking Voermachines, Krone hooibouwmachines, Kramer-Allrad shovels en Kverneland grondbewerking machines. Tevens zijn we specialist in Deutz AG motoren, met ons diagnose apparatuur kunnen we de meeste Deutz motoren uitlezen en diagnose stellen voor verhelpen van storingen en verdere reparaties.

Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd, gecertificeerd en hebben ruime vakkennis en ervaring. Sinds 2002 beschikken wij over een erkend BP/SKL keuringsstation voor tractoren en is het bedrijf ‘Stek’ erkend voor reparaties van airco-installaties. U kunt al uw elektrische gereedschap bij ons laten keuren door een erkend keurmeester. Dit is ook van toepassing op de landbouwmachines en (kleine) grondverzetmachines.

Ook is Bijker Landbouwmechanisatie actief in de tuin en parksector. Wij verkopen en onderhouden duwmaaiers, zitmaaiers en robotmaaiers. Dealer merken zijn bij ons Grasshopper, Snapper, Iseki, Cramer, Ambrogio robot.

Met onze merk Echo zijn we premiumdealer voor in de regio, voor o.a. bosmaaiers, kettingzagen, bladblazers, zijn we specialist in deze gedragen machines. Daarnaast hebben we alle kennis in huis voor wat betreft reinigingstechniek, bijvoorbeeld hogedrukspuiten en veeg-zuig- schrobmachines. Sinds 2014 zijn exclusief dealer van Meclean reinigingstechniek.

Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar!